Veelgestelde vragen

Helden inhuren - algemene vragen

Hoe kan ik tijdelijk personeel inhuren?

Dat kan via TaskHero, het automatische planningssysteem met een enorme flexpool tijdelijke krachten. U kunt hierin gemakkelijk aangeven wat voor en hoeveel helden u zoekt, waarna u een lijst zogenaamde matches te zien krijgt. Zo kunt u zelf kiezen wie u voor uw opdracht inzet. De betreffende helden krijgen hierna een mail met uw opdracht en de vraag of ze willen werken. Is een held tijdens uw opdracht toevallig niet beschikbaar? Dan krijgt u automatisch een nieuwe match van ons aangeboden.

Mijn opdracht valt niet onder een van de categorieën bij TaskHero. Kan ik ook flexibele arbeidskrachten uit de flexpool van TaskHero inhuren?

TaskHero staat open voor allerlei opdrachten. Twijfelt u of uw opdracht geschikt is voor ons bedrijf? Neem gerust eerst vrijblijvend contact op.

Ik heb een groot aantal tijdelijke krachten nodig. Hoeveel kan TaskHero er maximaal leveren?

TaskHero beschikt over een enorme flexpool helden die snel voor u klaar kunnen staan. Neem gerust contact op over het inhuren van een groot aantal tijdelijke krachten. Wij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Ik wil dezelfde held als de vorige keer inhuren, kan dat?

Ja. Bij tevredenheid selecteert TaskHero als eerste de helden die al eerder bij u zijn geweest, indien zij beschikbaar zijn.

De klus duurt meer dagen dan verwacht. Wat nu?

Indien u ingelogd bent, kunt u via TaskHero al kijken of de betreffende persoon meerdere dagen beschikbaar is. Wanneer dat zo is, werken jullie zo lang nodig door. De medewerker is voor andere uitvragen geblokkeerd. Is dat niet het geval? Dan kunt u een nieuwe medewerker uitzoeken of ons bellen voor advies en een juiste planning.

Hoe weet ik zeker dat de geboekte held wel komt opdagen op de gevraagde klus?

Wij werken uitsluitend met betrokken en enthousiast tijdelijk personeel en onze helden werken al enige tijd succesvol voor TaskHero. Mocht een oproepkracht onverhoopt ziek zijn, dan staat altijd een reserveheld voor u klaar.

Hoe kan de kwaliteit van het flexibele personeel worden gewaarborgd?

Uiteraard werken wij met enkel kwalitatief goede helden, door ons persoonlijk aangenomen. Na een intakegesprek krijgen alle geselecteerde nieuwe helden een horeca- en kantoortraining. Bovendien zijn onze medewerkers onderverdeeld in competenties, zodat u altijd een goede match krijgt.

Helden inhuren - spoedvragen

Ik ben met spoed op zoek naar tijdelijk personeel. Wat kan TaskHero voor me betekenen?

TaskHero kan razendsnel tijdelijk personeel leveren. Voor spoedopdrachten kunt u het beste bellen naar 030-2600087.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben?

Soms gebeurt het dat het niet klikt tussen een uitzendkracht en een opdrachtgever. Dit is geen enkel probleem. U kunt ons altijd bellen op 030-2600087, dan sturen wij direct vervanging en geven onze helden de juiste feedback.

Kleding

Ik ben opdrachtgever en heb specifieke kledingeisen. Hoe laat ik dat weten?

In TaskHero heeft u de mogelijkheid bij de opdrachtomschrijving de gewenste kleding omschrijven. Doe dit zo duidelijk mogelijk, eventueel aangevuld door een foto. Daarnaast kunt u een interne melding maken, waarbij u aangeeft dat u de kleding van het ingehuurde tijdelijk personeel bij ons wil laten controleren.

Wat dragen helden tijdens een opdracht wanneer ik als opdrachtgever geen specifieke wensen doorgeef?

Om miscommunicaties te voorkomen is het als opdrachtgever altijd goed kledingwensen door te geven. U heeft hiervoor diverse mogelijkheden. Buiten uiteraard een vlotte spijkerbroek en gympen voor bijvoorbeeld promotie-opdrachten, beschikken al onze helden over een zwarte pantalon, een witte en een zwarte blouse/overhemd en nette zwarte schoenen. Overleggen over kleding kan altijd door contact op te nemen met TaskHero.

Kosten

Hoeveel kost het om een held in te huren?

Dat ligt onder meer aan de leeftijd van de betreffende held en de verantwoordelijkheden die de held heeft bij een opdracht. Wanneer u inlogt bij TaskHero, kunt u zelf bepalen wie u voor uw opdracht inzet en dus ook wat u aan ons flexibel personeel kwijt bent.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Na afloop van de klus of een dag werk vult u via TaskHero de gewerkte uren van de oproepkracht in. Zodra deze door de oproepkracht zijn bevestigd, ontvangt u automatisch een factuur.

Wie betaalt de reiskosten van de flexibele arbeidskracht?

Voor iedere held vragen wij een vaste reiskostenbijdrage per persoon per dag. Zodoende krijgt u nooit een hogere rekening wanneer een held verder weg woont en zijn de kosten voor ons flexibel personeel ook altijd gedekt.

TaskHero

Wat is TaskHero? Een detacheerder, een uitzendbureau of iets anders?

TaskHero is een online bemiddelingsplatform dat uitsluitend geselecteerd personeel van TaskHero uitleent aan organisaties.

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Wanneer u problemen heeft met inloggen bij TaskHero, neem dan contact op met ons kantoor. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u snel kunnen helpen.

De klus duurt meer dagen dan verwacht. Wat nu?

Indien u ingelogd bent, kunt u via TaskHero al kijken of de betreffende persoon meerdere dagen beschikbaar is. Wanneer dat zo is, werken jullie zo lang nodig door. De medewerker is voor andere uitvragen geblokkeerd. Is dat niet het geval? Dan kunt u een nieuwe medewerker uitzoeken of ons bellen voor advies en een juiste planning.

Ik heb een complexe planning met meerdere flexibele uitzendkrachten voor verschillende dagdelen. Hoe vul ik dit in bij TaskHero?

Ook complexe planningen zijn mogelijk met diverse werktijden en functies.

Werken bij TaskHero

Ik wil werken bij TaskHero, maar heb nog geen ervaring. Is dat een probleem?

TaskHero wil iedere gemotiveerde jongere de kans bieden een start te maken op de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij alle nieuwe helden altijd een horeca- en kantoortraining aan, waarna ook jij overal aan de slag kunt! Daarnaast wordt met iedere opdrachtgever overlegd over het niveau van de opdracht, zodat de juiste tijdelijke krachten bij de juiste opdrachten aan het werk gaan.

Ik wil werken bij TaskHero, maar heb het ook druk met mijn studie. Is dat een probleem?

Nee, TaskHero werkt graag met hardwerkende studenten om het kwaliteitsniveau van onze oproepkrachten te waarborgen. Bij TaskHero kun je flexibel werken, wat betekent dat je je beschikbaarheid doorgeeft en vervolgens opdrachten accepteert of weigert. Zo kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Overige vragen

Kan ik een held in dienst nemen bij tevredenheid?

In principe niet. Wij geloven in de filosofie dat jonge, ambitieuze mensen zo veel mogelijk werkplekken moeten zien om zich bewust te worden van hun eigen talenten en goede toekomstkeuzes te kunnen maken. Daarom vinden wij het niet verstandig als helden bij een van onze opdrachtgevers te snel vast aan de slag gaan. Daarnaast zijn zij onderdeel van ons nauwkeurig geselecteerde heldenteam van TaskHero. Is er een onmisbare match op ambitie en talent? Neemt u dan eerst contact op met ons kantoor voor overleg.

Ik heb zelf een flexpool personeel en ik ken de moeilijkheden met ziekte en planning. Kunnen jullie dit uit handen nemen en mijn groep payrollen?

Ja, wij bieden deze service (payrollen) vanuit TaskHero aan. Neem contact op voor meer informatie.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met TaskHero.

  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en magazijnwerk.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden : 8:00 - 20:00