Stichting Altrecht

Stichting Altrecht is met ruim 3000 medewerkers een grote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. TaskHero is al sinds 2010 een vaste leverancier van dit mooie bedrijf. TaskHero zet hier op regelmatige basis flexibele medewerkers in voor zowel catering-, chauffeurs, facilitaire of administratief ondersteunende werkzaamheden. Ook startersfuncties worden via TaskHero verzorgd.


FC Utrecht

"Het enthousiasme en de klantvriendelijkheid waarmee de helden van TaskHero hun werkzaamheden verrichten zorgen er mede voor dat de bezoekers van FC Utrecht een gezellige dag beleven. Ze helpen tijdens elke wedstrijd mee om van het stadion een veilige en prettige omgeving te maken."

FC Utrecht is dé voetbalclub van de stad Utrecht. TaskHero levert iedere thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard (na een uitgebreide training van FC Utrecht) tientallen stewards en hosts en verzorgt ook het gehele projectmanagement inclusief kleding.


Brocacef Groep

"De inwerktijd van het personeel is erg kort en ze pakken de werkzaamheden snel en goed op."

Brocacef Groep is een groep ondernemingen werkzaam op het gebied van de gezondheidszorg, onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek. TaskHero levert regelmatig tijdelijk kantoorpersoneel aan Brocacef.

Dit is slechts een kleine selectie uit de partners van TaskHero. Wij werken met veel plezier voor meer dan 400 bedrijven door heel Nederland.

  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel terecht voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen en promotiewerk, maar ook voor project management, werving & selectie en werkzaamheden binnen de retail & logistiek.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden :

ma t/m vr   7:00 - 19:00
za en zo   7:00 - 10:00