Brocacef Groep

"De inwerktijd van het personeel is erg kort en ze pakken de werkzaamheden snel en goed op."

Brocacef Groep is een groep ondernemingen werkzaam op het gebied van de gezondheidszorg, onder andere actief met de innovatieve farmaceutische groothandel Brocacef en de toonaangevende apotheekketen BENU Apotheek. TaskHero levert regelmatig tijdelijk kantoorpersoneel aan Brocacef.


Stichting Altrecht

Stichting Altrecht is met ruim 3000 medewerkers een grote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg. TaskHero heeft hier op flexibele basis helden aan het werk in de postkamer en als chauffeurs.


FC Utrecht

"Het enthousiasme en de klantvriendelijkheid waarmee de helden van TaskHero hun werkzaamheden verrichten zorgen er mede voor dat de bezoekers van FC Utrecht een gezellige dag beleven. Ze helpen tijdens elke wedstrijd mee om van het stadion een veilige en prettige omgeving te maken."

FC Utrecht is dé voetbalclub van de stad Utrecht. TaskHero levert iedere thuiswedstrijd in Stadion Galgenwaard (na een uitgebreide training van FC Utrecht) tientallen stewards en hosts.


De Oliebollenkoerier

"We zijn erg tevreden over de geleverde mensen en zullen dit zeker meenemen voor volgend jaar. Bedankt voor alle goede zorgen."

Onze helden hebben rondom de feestdagen geholpen met het inpakken van oliebollen.

 • www.oliebollenkoerier.nl
 • Productiemedewerkers
 • Chauffeursdiensten

 • Rozendaal Elektrotechniek

  "De flexibiliteit, tarieven en inzet zijn top!"

  Wij zetten onze helden graag in bij Rozendaal Elektrotechniek voor verschillende opdrachten en klussen.

 • www.rozendaal-elektrotechniek.nl
 • Opbouw Medewerkers
 • Extra handjes

 • De Kleine Baron

  Fairtrade restaurant De Kleine Baron in de Utrechtse wijk Zuilen komt tijdens drukke dagen nog weleens personeel tekort in de afwas en/of de bediening. Tijdelijk horecapersoneel van TaskHero wordt regelmatig ingehuurd, zodat de gasten van het restaurant niets merken van de onverwachte drukte bij De Kleine Baron.


    Tijdelijk personeel inhuren

  Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en magazijnwerk.

    TaskHero B.V.

  Pythagoraslaan 101
  6e verdieping
  3584 BB Utrecht

  030 260 00 87
  Neem contact op
  Openingstijden : 8:00 - 20:00