Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren

TaskHero biedt razendsnel op flexibele basis jong, ambitieus en hardwerkend tijdelijk personeel voor elke klus. Zoekt u tijdelijk kantoorpersoneel, enthousiaste promotiemedewerkers, een hostess voor uw zakelijke evenement of andere helpende handen? Boek dan uw helden bij TaskHero!

De opdrachten die TaskHero voor u uit handen kan nemen lopen uiteen van het tijdelijk vervangen van een receptioniste en het werken in de bediening tot chocoladegeschenken inpakken en het helpen opbouwen van een evenement. Onze frisse helden zijn enthousiast willen graag voor u aan de slag.

Wij hebben een persoonlijke band met al onze helden, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast krijgen al onze helden een horecatraining en kantoorcursus, zodat u minimale tijd kwijt bent om tijdelijk personeel in te werken. Onze helden zijn gewend snel te schakelen en flexibiliteit is hun kracht. Ook voor eenmalige en spoedklussen kunt u bij TaskHero terecht.

U kunt tijdelijk personeel inhuren door in te loggen bij TaskHero of neem contact op voor meer informatie.

  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en magazijnwerk.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden : 8:00 - 20:00