Tessa Rijn

CEO en eigenaar

“Ik zie de flexibilisering van de arbeidsmarkt als iets positiefs. Bedrijven kunnen tijdelijke krachten inhuren tijdens piekperioden en wij helpen jonge mensen aan brede werkervaring.”

Tessa had al snel een indrukwekkend CV. Hoe ze daaraan kwam? Klusje op kantoor bij oom Hans, achter de bar staan tijdens het bedrijfsfeest van de buurvrouw: na een paar jaar merkte ze dat alle bedrijven weleens wat extra handen kunnen gebruiken. In 2009 startte ze daarom TaskHero, waarmee ze bedrijven helpende handen biedt en jonge mensen laat groeien in hun loopbaan. Tessa luistert naar de wensen van haar klanten, maar ook naar de toekomstdromen van haar helden.


Lisette Verzijlbergen

Planning

“Flexwerk is ideaal. Ik bepaal zelf wanneer ik werk en kan zo mijn baan gemakkelijk combineren met de zorg voor mijn kinderen.”

Lisette is de motor achter de planning. Ze weet alles over elke klus: stel haar een vraag en ze geeft je direct antwoord. Het is een uitdaging voor Lisette om een dag niet met TaskHero bezig te zijn. Haar grote droom? Internationaal gaan met TaskHero en Europa veroveren.


Edith van Donkersgoed

Marketing

“Toen ik begon als held, vond ik het jammer dat TaskHero niet zo bekend was in Utrecht. Ik kreeg het vertrouwen om hier verandering in te brengen en daar ben ik TaskHero ontzettend dankbaar voor!”

Edith hoort nu een paar weken bij het Powerteam van TaskHero en zit er al helemaal op haar plek. Ze is dol op het ontvangen van foto’s van klussen en ziet het als een uitdaging om iedereen op de hoogte te stellen van het bestaan van TaskHero. Haar kick? Zien dat haar acties goede resultaten opleveren.


Suze Lintner

Administratie

“Ik had nog nooit administratie gedaan, maar bij TaskHero kreeg ik de kans om alles hierover te leren. Ik ben ontzettend blij dat ik deze kans heb gekregen, waardoor ik nu al een bijbaan heb met veel verantwoordelijkheden.”

Suze kwam in 2014 als Held werken op kantoor. Ze kent haar eigen krachten en maakt daar goed gebruik van. Naast haar uren op kantoor werkt ze af en toe nog als Held bij een klus, gewoon omdat ze dat ontzettend leuk vindt om te doen. Wat een Held! De grootste kracht van Suze? Naast haar drukke studie altijd tijd vinden om te helpen op kantoor als dat nodig is.


Stella van Esch

Administratie

“Ik werk al ruim 2 jaar bij TaskHero en heb het heel erg naar mijn zin; eerst als Held en nu als onderdeel van het Powerteam. Het is heel tof en leerzaam dat mijn werkzaamheden heel divers zijn. De ene dag help ik mee met de planning, de andere dag stippel ik samen met de Marketing een jaarplan uit. Het verveelt nooit! TaskHero is een bedrijf waar heel veel aandacht is voor jonge mensen en daarom denk ik dat het ook in de toekomst continu vernieuwend zal blijven.”

Stella is een echte allesdoener: elke week kijkt ze wat er is blijven liggen en dit pakt ze op. Daarnaast heeft ze elke week weer goede ideeën voor TaskHero, waardoor TaskHero blijft groeien. Stella is ontzettend flexibel: is er veel werk? Dan komt ze helpen. Zo niet, dan komt ze een andere keer. Haar grote droom? Studeren in Zuid-Afrika.


Nikki Leeuwis

Administratie

“Ik vind het super om bij het Powerteam te werken omdat ik heel flexibel alles kan inplannen. Daarnaast word ik betrokken bij alle fronten van het bedrijf. Daardoor krijg ik een compleet beeld van hoe alles in zijn werk gaat. Het is natuurlijk ook superleuk om te werken in een team met alleen maar vrouwen!”

Nikki is degene die alle contracten in de gaten houdt, prijslijsten up-to-date houdt en nog veel meer. Een echt manusje van alles. Deze topper denkt altijd met iedereen mee als er om haar mening wordt gevraagd en geeft je compleet nieuwe inzichten en ideeën.

  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en magazijnwerk.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden : 8:00 - 20:00