Flexibele bijbaan

Bij TaskHero vind je jouw flexibele bijbaan

Ben je op zoek naar een flexibele of tijdelijke bijbaan? TaskHero is altijd op zoek naar nieuwe Helden die aan de slag willen voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn op zoek naar Helden vanaf 15 jaar tot twee jaar na afstuderen. Bij TaskHero mag je zelf weten wat voor opdrachten je uit wilt voeren en wanneer. Je werkt op flexibele basis: je geeft zelf je beschikbaarheid door. Zodra je profiel overeen komt met de wensen van de opdrachtgever, ontvang je een e-mail met de vraag of je wil werken. Je kan dan zelf de opdrachten accepteren of weigeren. Zo kan je aan de slag wanneer het jou uitkomt! Geld bijverdienen was nog nooit zo makkelijk.

Bij TaskHero kun je relevante werkervaring opdoen als onder meer horeca-, kantoor- , magazijn- en/of promotieheld. De opdrachten lopen uiteen van het tijdelijk vervangen van een receptioniste en het werken in de bediening tot chocoladegeschenken inpakken en het helpen opbouwen van een evenement.

Wil je een flexibele bijbaan? Kom dan werken bij TaskHero. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier. Wij bellen je daarna zo snel mogelijk op voor een intake gesprek.


  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en magazijnwerk.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden : 8:00 - 20:00