Flexibele bijbaan

Bij TaskHero vind je jouw flexibele bijbaan

Ben je op zoek naar een flexibele of tijdelijke baan of bijbaan? TaskHero is altijd op zoek naar nieuwe Helden die aan de slag willen voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn op zoek naar enthousiaste gemotiveerde Helden vanaf 15 jaar tot 100 jaar en ouder, zolang je maar een echte Held bent! Bij TaskHero mag je zelf weten wat voor opdrachten je uit wilt voeren en wanneer. Je werkt op flexibele basis: je geeft zelf je beschikbaarheid door online, of aan je accountmanager. Zodra je profiel overeen komt met de wensen van de opdrachtgever, ontvang je een e-mail of telefoontje met de vraag of je wil werken. Je kan dan zelf de opdrachten accepteren of weigeren. Zo kan je aan de slag wanneer het jou uitkomt!

Bij TaskHero kun je relevante werkervaring opdoen als onder meer retail-, commercieel-, horeca-, kantoor- , magazijn- en/of hospitality-, held. De opdrachten lopen uiteen van het tijdelijk vervangen van een receptioniste en het werken in de bediening tot ondersteunen in de retail en het helpen opbouwen van een evenement.

Wil je een flexibele bijbaan? Kom dan werken bij TaskHero. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier. Wij bellen je daarna zo snel mogelijk op voor een intake gesprek.


  Tijdelijk personeel inhuren

Bij TaskHero kunt u snel terecht voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen en promotiewerk, maar ook voor project management, werving & selectie en werkzaamheden binnen de retail & logistiek.

  TaskHero B.V.

Pythagoraslaan 101
6e verdieping
3584 BB Utrecht

030 260 00 87
Neem contact op
Openingstijden :

ma t/m vr   7:00 - 19:00
za en zo   7:00 - 10:00